GVB-cursussen

Met de GVB-cursussen van Golfles Nederland kan je binnen 1 of 2 dagen jouw GVB halen. Deze cursus is speciaal ingericht voor de beginnende golfers die een handicap willen halen.

De golfcursussen staan niet alleen in het teken van het leren maar ook het plezier krijgen in het golfspel vinden wij belangrijk. Gedurende de cursus zal je door een officiële PGA-professional begeleid worden om je baanpermissie te ontvangen, waarmee je kan spelen op diverse golfbanen. Ook het theorie-examen is een verplicht onderdeel van deze cursus. Met een baanpermissie en theorie-examen op zak kan je zelfstandig spelen en spelen voor een qualifying kaart.

De cursussen worden gegeven in groepen van minimaal 6 en maximaal 10. De ervaring leert ons dat in deze setting de verdeling tussen lesinstructie en zelf oefenen goed is.

Opfriscursussen

De opfriscursus is gericht op de golfer tussen de handicap 54 en 36. Tijdens de opfriscursus wordt er verder ingegaan op de grip, het oplijnen en de houding voor de onderdelen putten, chippen, pitchen, bunker en de swing.

Deze cursussen worden gegeven in groepen van minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. Voor groepen vanaf 5 kunnen wij ook een programma naar wens aanbieden.

Theoriecursus

Onderdeel van de GVB-cursus is het theorie-examen. Ben je nog niet bekend met de golfetiquette en begrippen als matchplay en stableford? Met deze cursus wordt u onder begeleiding van een PGA-professional bekend gemaakt met de etiquette en regels, zodat u goed voorbereid het examen kan doen.

Gedurende de cursus is er voldoende ruimte voor vragen. De cursus duurt maximaal 2 uur en wordt aansluitend op de praktijklessen van de GVB-cursus gegeven.


Cursusaanbod

Reserveer
Reserveer