Onderstaand vindt u de meest gestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Voordat u contact met ons opneemt raden wij u aan eerst te kijken of uw vraag in de lijst voorkomt en of u een passend antwoord kunt vinden op uw vraag.

U kunt uzelf altijd telefonisch (doordeweeks) of per e-mail (in het weekend) afmelden. Let wel op dat er aan iedere cursus annuleringskosten verbonden zijn, wanneer u zich afmeldt binnen een week van de uiteindelijke cursusdatum.

U ontvangt direct na inschrijving alle benodigde informatie voor de door u ingeschreven cursus. Mocht u de informatie niet binnen 24 uur hebben ontvangen neem dan zsm contact met ons op.

Met speelgarantie bedoelen wij dat u na afloop van de cursus gegarandeerd de baan op kunt om te spelen. U ontvangt uw golfpas die u kunt gebruiken als baanpermissie. Hiermee kunt u op vele golfbanen al spelen.

Golfles Nederland werkt samen met vereniging United Golfclub. Zij verzorgen na afloop van alle beginnerscursussen voor de NGF registratie en dus uw NGF pas.

Via de theorie pagina kunt u de benodigde informatie vinden betreffende het oefenen voor het regelexamen.