De regels van het golfspel zijn vrij omvangrijk en complex, dus onderschat dit gedeelte van het examen niet. Wij raden u aan om, indien mogelijk, uzelf thuis zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie examen. Tijdens de cursus wordt de theorie in de praktijk beperkt behandeld met betrekking tot etiquette en praktische spelsituaties. Wilt u beter voorbereid willen zijn dan kan het helpen om mee te doen aan de theoriecursus op de zaterdagmiddag. Onder Theorie > Downloads kunt u alle informatie wat betreft het theorie examen terugvinden. Wilt u het theorie examen oefenen? Klik dan hier!

Tijdens uw eerste cursusdag is er ook een optie om deel te nemen aan een theoriecursus. De ervaring leert dat deelname aan de theoriecursus uw slagingskansen aanzienlijk vergroot. Tijdens deze cursus worden alle facetten van het theorie examen behandeld en is er alle mogelijkheid om door de PGA professional uw vragen beantwoord te krijgen.

Om hieraan mee te kunnen doen kunt u zich in te schrijven via booking.golflesnederland.nl. Kosten voor deze cursus bedragen € 35,-.

Cursusaanbod

€ 69

Opfriscursus

Verbeter uw golfspel met onze opfriscursus. Wilt u uw baanpermissie eindelijk omzetten naar een handicap 54, of bezit…

Lees meer
2 daagse cursus GVBHCP 54 € 179

2-daagse cursus GVB/HCP 54

Het GVB / Handicap 54 Weekend is de ideale manier om snel uw Golfvaardigheidsbewijs te halen. De cursus…

Lees meer
6-weekse GVB HCP 54 cursus € 179

6-weekse GVB/HCP 54 cursus

Het alternatief voor het GVB / Handicap 54 weekend ! Dezelfde lesstof, maar dan verspreid over zes lessen…

Lees meer
2 uur theorieles € 35

2 uur theorieles

Heeft u geen zin of discipline om zelf de volledige golfregels te bestuderen? Maak dan gebruik van onze…

Lees meer