18 holes baan

Best Golf beschikt over een 18 holes golfbaan met A-status. De internationaal vermaarde J. Dudok van Heel tekende voor het ontwerp van de baan, terwijl de renovatie van bunkers en surroundings plaatsvond onder directie van de Belgische golfbaanarchitect B. Steensels. Negen pittige en zacht glooiende bosholes en negen uiterst gevarieerde parkholes, prikkelen iedere golfer. Niet voor niets was Best Golf & Country Club in 2009 gastheer van het NK voor clubteams (Finales Hoofdklasse) en organiseert de NGF in juni 2010 het Ricoh NK Dames Open op deze gastvrije Brabantse golfbaan.

Startend op hole 1 treft u een smalle boshole, waarna u na het spelen van nog drie bosholes het parkachtige gedeelte betreedt. De parkholes worden gekenmerkt door strategisch gelegde bunkers en mooie waterpartijen. Met hole 10 gaat u de bosbaan weer op, waarna hole 13 als één van de mooiste holes van de baan mag worden beschouwd. U sluit uw ronde af met 4 parkholes, waarvan één par 5 hole, twee par 4 holes, en één par 3.

9 holes par 3 baan

De par 3 baan van Best Golf is aangelegd rondom de driving range en oefengreens. Kwalitatief is deze baan niet te onderscheiden van de 18-holesbaan. De immer goed geprepareerde greens en bunkers bieden oefening uitdaging voor elke golfer. Niet de drive, maar een goede pitch, chip en putt zijn noodzakelijk om de baan in 27 slagen te ronden.

Voor het gebruik van de par 3 baan is een GolfVaardigheidsBewijs niet noodzakelijk, echter enige golfervaring is gewenst. Bovendien kunt u tegen betaling van een greenfee de GEHELE dag spelen.