Met een goede basis van kwaliteit, professionaliteit en gezelligheid kunt u uw HCP54 in groepsverband halen. Dit is mogelijk door de samenwerking van Golfles Nedrland – RIGA Golf en Golfclub de Lage Mors. Tijdens ons lesprogramma maakt u kennis met de omgeving op de golfbaan en leert u de basisbeginselen van golf: techniek en etiquette. Hiermee bent u in staat om op een plezierige en veilige manier baanervaring op te doen. U leert ook hoe u zelf kunt oefenen en uw fysieke voorbereiding kunt doen.

Tijdens uw cursus maken wij ook gebruik van:
één van de meest moderne en geavanceerde mobiele golftraining faciliteiten van Europa.
Deze studio met zijn radar outdoor tracking meetsystemen zijn ontwikkeld om in kleine gezelschappen, al uw balvluchten te zien. Ze worden daaruit gedigitaliseerd en virtueel zeer nauwkeurig inclusief nuttige analyses op een scherm weergegeven.
Zo zijn wij instaat om:
     – al uw golfswings volledig te analyseren.
     – op de centimeter na nauwkeurig te trainen.
     – zo leert u perfect en snel beter golfen.
Alle lessen worden gegeven op Golfbaan de Lage Mors:

De baan ligt ingebed in het unieke Twickelse coulisselandschap met eeuwenoude eiken. De eigentijdse 9 holes par 70 baan, ontworpen door de golfbaan architect Frank Pont heeft mooie glooiende fairways, uitdagende waterpartijen en geonduleerde greens. De golfbaan wordt ook wel de Augusta van Twente genoemd.

De Lage Mors is laagdrempelig, er heerst een sfeer die wordt gekenmerkt door de Twentse gemoedelijkheid. Het is de meest uitdagende baan in onze regio. De golfbaan grenst aan Aparthotel Delden, het bekende familiehotel in Twente.