Riga Golf (De Lage Mors)

Met een goede basis van kwaliteit, professionaliteit en gezelligheid kunt u uw HCP54 in groepsverband halen. Dit is mogelijk door de samenwerking van Golfles Nedrland – RIGA Golf en Golfclub de Lage Mors. Tijdens ons lesprogramma maakt u kennis met de omgeving op de golfbaan en leert u de basisbeginselen van golf: techniek en etiquette. Hiermee bent u in staat om op een plezierige en veilige manier baanervaring op te doen. U leert ook hoe u zelf kunt oefenen en uw fysieke voorbereiding kunt doen.

Tijdens uw cursus maken wij ook gebruik van:
één van de meest moderne en geavanceerde mobiele golftraining faciliteiten van Europa.
Deze studio met zijn radar outdoor tracking meetsystemen zijn ontwikkeld om in kleine gezelschappen, al uw balvluchten te zien. Ze worden daaruit gedigitaliseerd en virtueel zeer nauwkeurig inclusief nuttige analyses op een scherm weergegeven.
Zo zijn wij instaat om:
     – al uw golfswings volledig te analyseren.
     – op de centimeter na nauwkeurig te trainen.
     – zo leert u perfect en snel beter golfen.
Alle lessen worden gegeven op Golfbaan de Lage Mors:

De baan ligt ingebed in het unieke Twickelse coulisselandschap met eeuwenoude eiken. De eigentijdse 9 holes par 70 baan, ontworpen door de golfbaan architect Frank Pont heeft mooie glooiende fairways, uitdagende waterpartijen en geonduleerde greens. De golfbaan wordt ook wel de Augusta van Twente genoemd.

De Lage Mors is laagdrempelig, er heerst een sfeer die wordt gekenmerkt door de Twentse gemoedelijkheid. Het is de meest uitdagende baan in onze regio. De golfbaan grenst aan Aparthotel Delden, het bekende familiehotel in Twente.

Golfclub Hoog Vaals

Golfclub Hoog Vaals ligt op een steenworp afstand van het drielandenpunt, schitterend centraal gelegen in de Euregio Duitsland, België en Nederland. Naast de golfbaan ligt bungalowpark Landal Hoog Vaals. Golfbaan Hoog Vaals is een ideale uitdaging voor iedere beginnende golfer. Maar ook voor de gevorderde speler is het wel degelijk een sportieve krachtmeting die heel vaak wordt onderschat. Om een goed resultaat te behalen zult u goede keuzes moeten maken om alle (water)hindernissen ongestraft te passeren.

Golfbaan Het Wedde

Golfbaan “Het Wedde” is een boeiende uitdaging voor zowel de beginner als de gevorderde golfer. Ons beboste complex wordt getypeerd door veel waterpartijen, smalle fairways en slim geplaatste bunkers. Allemaal ingrediënten voor een uitdagende partij golf. De baan telt 9 holes en is 1001 meter lang.

Hooge Graven Golfclub Ommen

Ontdek een van de mooiste bosbanen van Nederland. Onze 18 holes wedstrijdbaan en 9 holes Par 3-baan bieden prachtige uitdagingen voor zowel de hoge als de lage handicapper. Snelle greens, pittige bunkers en strategisch geplaatste waterpartijen laten uw golfhart sneller kloppen. Niet voor niets schaart Leadingcourses Hooge Graven Golfclub Ommen op plek twee van de banen in Overijssel.

De ontspannen sfeer op de club en ons gastvrije restaurant maken uw sportieve dag op Hooge Graven Golfclub Ommen compleet. U bent van harte welkom!

The Mondial International Golf & Short Game Center

The Mondial – International Golf & Short Game Center, de eigenaar van het complex waar de Nieuwegeinse Golf Club speelt, beschikt over een 9 holes wedstrijdbaan, een 9 holes par 3 baan, een uniek Short Game Center en andere short game faciliteiten. Door de Barrios Methode verbetert jouw resultaat door beter kort spel. Gelegen naast de A27 nabij Utrecht zijn de brasserie en zalen voor (business)leden, gasten en het bedrijfsleven een vaakbezocht trefpunt. Van harte welkom!

Dutch Golf Hattem

Aan de rand van Hattem, in een idyllisch landschap, ligt het Dutch Golf Center. Naast het clubhuis, de driving range, putting green en de “compacte 9-holes Qualifying Golfbaan” heeft het Dutch Golf Center u veel te bieden.

Golfcentrum de Hoge Dijk

De 18 holes wedstrijdbaan is toegankelijk voor iedere golfer, mits in het bezit van clubhandicap 54 (het oude GVB).
De 9 holes Abcoudebaan is wat laagdrempeliger, en is naast handicap 54 bezitters ook toegankelijk voor golfers met een aantoonbare baanpermissie, afgegeven door een golfprofessional.
Holendrecht is de openingslus, holes 1-9, aangelegd in de polder. Wind en water zijn dus in ruime mate voorhanden op de brede fairways.
Bullewijk is de tweede lus, holes 10-18, gebouwd op stadsafval waardoor hij licht glooiend is. Voorzien van flinke bossages en smallere fairways is het een uitdagende lus.
De derde lus, Abcoude, ligt ook in de polder. Bespeelbaar door de beginnend golfer nodigen enkele holes de ervaren golfer uit tot “risk-reward” slagen.

Golfcenter Rhoon

Uitgebreide speelmogelijkheden voor een geslaagde golfdag

Exact 5.748 meter hebt u te gaan. Van de heren back tee op hole 1 tot de laatste put op hole 18. Tenminste, wanneer u de ideale lijn volgt… De golfbaan – overigens NGF A-status sinds 1985 – doet er alles aan om voor u een waardige tegenstander te zijn. Uitgebreide beplanting, royale waterpartijen en brede fairways: u krijgt alle gelegenheid om te laten zien wat u in huis hebt.

Vele oefenfaciliteiten

De vele oefenfaciliteiten helpen u maximaal in het vinden van de juiste slag. De deels overdekte driving range telt niet minder dan vijftig afslagplaatsen. De specialistische slagen maakt u uzelf eigen op de diverse putting greens, chipholes en in de oefenbunker. Ook kunt u gebruik maken van een minibaan van zes par-3 holes. Bovendien zijn de meeste onderdelen ‘s avonds verlicht!

Starttijd reserveren

Golfen doet u bij voorkeur in alle rust. Bij Rhoon GolfCenter kunt u zowel in de weekenden als op werkdagen speeltijd reserveren. Zo bent u verzekerd van een comfortabele eerste afslag zonder dringen op de tee.

Golf & Country Club Best

18 holes baan

Best Golf beschikt over een 18 holes golfbaan met A-status. De internationaal vermaarde J. Dudok van Heel tekende voor het ontwerp van de baan, terwijl de renovatie van bunkers en surroundings plaatsvond onder directie van de Belgische golfbaanarchitect B. Steensels. Negen pittige en zacht glooiende bosholes en negen uiterst gevarieerde parkholes, prikkelen iedere golfer. Niet voor niets was Best Golf & Country Club in 2009 gastheer van het NK voor clubteams (Finales Hoofdklasse) en organiseert de NGF in juni 2010 het Ricoh NK Dames Open op deze gastvrije Brabantse golfbaan.

Startend op hole 1 treft u een smalle boshole, waarna u na het spelen van nog drie bosholes het parkachtige gedeelte betreedt. De parkholes worden gekenmerkt door strategisch gelegde bunkers en mooie waterpartijen. Met hole 10 gaat u de bosbaan weer op, waarna hole 13 als één van de mooiste holes van de baan mag worden beschouwd. U sluit uw ronde af met 4 parkholes, waarvan één par 5 hole, twee par 4 holes, en één par 3.

9 holes par 3 baan

De par 3 baan van Best Golf is aangelegd rondom de driving range en oefengreens. Kwalitatief is deze baan niet te onderscheiden van de 18-holesbaan. De immer goed geprepareerde greens en bunkers bieden oefening uitdaging voor elke golfer. Niet de drive, maar een goede pitch, chip en putt zijn noodzakelijk om de baan in 27 slagen te ronden.

Voor het gebruik van de par 3 baan is een GolfVaardigheidsBewijs niet noodzakelijk, echter enige golfervaring is gewenst. Bovendien kunt u tegen betaling van een greenfee de GEHELE dag spelen.